وي افزود: از ديگر برنامه هاي اين اردو برگزاري کارگاه آموزشي آشنايي با نجوم و چگونگي رصد ستارگان با حضور اساتيد نجوم شناسي که طي آن دانشجويان بصورت عملي به رصد ستارگان و شناسايي آنها پرداختند، راهپيمايي در دل کوير و سکوت دل انگيز شب و آشنايي دانشجويان با اطلاعاتي در مورد گونه هاي مختلف جانوري و زيستي خاص مناطق کويري و گياهان کويري که توسط کارشناسان بومي منطقه ارائه شد.
رئيس مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران گفت: کشور ايران سرزمين تمدن هاي کهن علاوه بر ميراث غني فرهنگي به لحاظ طبيعي نيز داراي پديده هاي جذاب، متنوع و بي نظيري از جمله کوير، بيابان، کوه، دريا و دشت هاي دل انگيز مي باشد که در اين راستا سفرهاي تخصصي و علمي-آموزشي دانشجويي مي تواند منشأ اثرات مثبت فراواني در حوزه گردشگري طبيعي باشد، چرا که عموما اين سفرها در راستاي تحول علمي و بنيادين در صنعت گردشگري و ارتباط و تعامل دانشجويان و فرهيختگان دانشگاهي و متوليان اين صنعت گامي موثر و هدفمند بشمار مي آيد.
وي با تاکيد بر لزوم استفاده از ظرفيت هاي بالقوه صنعت گردشگري، طبيعت گردي( اکوتوريسم) افزود: کشورمان ايران به دليل دارا بودن جاذبه هاي فراوان طبيعي، جزو پنج کشور مطرح در سطح جهان محسوب مي گردد که مي توان با برنامه ريزي مناسب در اين حوزه و استفاده از نظرات کارشناسان، صاحبنظران و انديشمندان در پژوهش هاي کاربردي و همچنين نهادينه کردن فرهنگ طبيعت گردي در ميان اقشار مختلف جامعه به جايگاه واقعي خود در سطح دنيا دست يابيم.
عضو هيات علمي جهاددانشگاهي يادآور شد: کوير با تمام زيباييها و جاذبه هاي منحصر بفرد خود با نگاهي موشکافانه و ژرف مي تواند دريچه اي باشد رو به معرفت علمي و دانش عميق در رابطه با جلوه اي از طبيعت و حيات.
گردشگري علمي نيازمند درک و شناخت اصولي و آشنايي با مولفه هاي گوناگون اين صنعت است که مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران سعي دارد با برگزاري دوره هاي مختلف طبيعت گردي از جمله کوير نوردي در اين راستا گامي هدفمند بردارد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در حين برگزاري اردو کتابچه اي با عنوان راهنماي کوير در اختيار دانشجويان قرار گرفت تا بتوانند از جذابيت هاي کوير نهايت استفاده را ببرند.
انتهای پیام/